Aku borong makanan dari JAPAN! #japanfood #meiji #alfort #nissin #foodreview #eatingshow





Aku Rindu Jepun! Dan kali ni aku dapatkan kesemua produk2 makanan dan minuman dari Jepun. Jangan risau,makanan ni semua boleh dimakan tanpa was was. Aku dah buat research sebelum makan. Konichiwa!

Apepun,support la aku untuk 3k subscriber 2019 ni!

Ok guys,aku baru berjinak dalam dunia vlogger, so this is my personal youtube channel.Untuk channel personal,aku fokus pada vlog makan,mukbang,challenges dan travels.

Aku juga collaborate dengan Iqie untuk 1 lagi youtube channel kami bersama iaitu :
THE CUCI MATA STUDIO

Subscribe Youtube
THE CUCI MATA STUDIO :

Follow Instagram kami :

Follow FB Page :

20 Replies to “Aku borong makanan dari JAPAN! #japanfood #meiji #alfort #nissin #foodreview #eatingshow”

  1. Asrul Pala

    Sedapnya. Tengok video sambil makan jemput2 je.. huhu

    Bro.. timing miming & suara lari sikit ke? Nampak suara delay.. ke mata aku playing trick on me.. 🤔

  2. Batrisyia Ramli

    Saya suka semua biskut tu order dr Japan juga…hahahaha dh jatuh😀udon tu tak pernah makan lg boleh order juga la😁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *